Szolgáltatásaink

Mit tudunk tenni Értetek?

Célunk, egy olyan családias, kedves cukrászda létrehozása, amely tényleg segít, jobbá, édesebbé tenni mindennapjaidat. Ezért az alábbi szolgáltatásainkkal szeretnénk Nektek megkönnyíteni a mindennapjaitokat. De NE HABOZZATOK! Ha van további öltetetek, vagy szeretnétek még valamit, akkor írjatok!

Édes, paleó sütemények előre csomagolása

Rohansz, sietsz? Épp, hogy csak annyira van időd, hogy beugorj hozzánk? Rendeld meg és mi csomagoljuk a kért édes süteményeket!

Akár aznap is! (Kérlek, hívj minket előtte!)

Sós sütemények rendelés

Esküvőre, baráti összejövetelekre, vagy csak a délutáni filmezés mellé szeretne valami sós ropogtatnivalót? Ne habozz! Rendelj tőlünk! Szívesen állítunk össze elvitelre csomagokat! Pogácsáink, TV-ropink, sajtos rolóink a legmagasabb igényeket is kielégítik! (Írd meg véleményedet!) Nagy tételű, 2 kg feletti rendelésed csak 2-3 nap múlva tudjuk teljesíteni!

Tortarendelés

Kedves családtagodnak, ismerőseödnek születésnapja van? Nem tudod mivel kedveskedj? Hívj! Szívesen segítünk! Egyedi tortáink nagy örömet okoznak kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Kérlek, 2-3 nappal előre jelezd igényeded!

Reggeli

Nincs időd reggelit készíteni? Nem gond! Megoldjuk! És nem csak az az ennivalót, de az innivalót is! Frissen készített szendvicseink, édes és sós pékáruink mellé rendelj meleg vagy hideg italaink közül! Mire ideérsz készen is van! Rendszeresen kérnéd? Semmi gond! Jelezze kedves eladóinknak, és minden napra elkészítjük reggelijét! 🙂

Túristacsomag rendelés

Utazol, kirándulsz? Rendeld meg az útravaló elemózsiádat tőlünk! Szívesen elkészítjük egyedi szendvicseidet, mellé sós és édes pékáruinkat, meleg és hideg italainkat ajánljuk! Rendeld meg, és mire ideérsz, már készen is lesz! (Másnapra tudjuk vállalni.)

Kiszállítás – Netpincér, Wolt

Nincs időd cukrászdába menni, de szívesen fogyasztanál valami süteményt? Édeset, sósat? Keressen minket a Netpincéren, vagy a Wolton!

Vélemény

Ötlete van? Szeretné, ha valami lenne nálunk, mert nincs? Vagy valami nem ízlett? Egyéb véleménye, hozzászólása lenne? Ne habozzon! 

Jégvarázs cukrászda

Nyitvatartásunk:

Hétfő: 7.00-19.00
Kedd: 7.00-19.00
Szerda: 7.00-19.00
Csütörtök: 7.00-19.00
Péntek: 7.00-19.00
Szombat: 10.00-19.00
Vasárnap: 10.00-19.00

Telefonszámunk:

+36-30/820-1506

kapcsolat@jegvarazscukraszda.hu

Címünk:

Budapest, Szíjgyártó u. 19, 1048

Kövess minket!